Regiomanager Burger King [Netherlands]


 

$ads={1}

Voor het merk Burger King zijn we op zoek naar een Regio Manager die hands-on en vol energie een aantal van onze Burger King-locaties in Nederland succesvol kan leiden. Je bent veel onderweg om jouw restaurants te bezoeken en managers op locatie aan te sturen. Je weet de Restaurant Managers op de juiste manier te coachen, motiveren en aan te sturen om sales op alle locaties te laten groeien en kosten te beheersen. Binnen deze functie ben je P&L verantwoordelijk, het is dan ook belangrijk dat je cijfermatig en analytisch goed onderlegd bent. Daarnaast ben je 1 a 2 dagen per 2 weken aanwezig op ons hoofdkantoor voor je interne relaties en contacten met alle support afdelingen. Verder werk je aan analyses en actieplannen om jouw commerciële doelstellingen te bereiken om jouw area tot een succes te maken.

Deze functie betreft een Field functie. Wat betekent dat je vaak onderweg bent en gaat reizen binnen Nederland.

Jouw profiel:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar area/district managementervaring binnen de (Fast)Food(*);
  • Je bent flexibel, commercieel, initiatiefrijk en communicatief sterk;
  • Zowel strategische als operationeel ben je sterk, je hebt een hands-on mentaliteit en een open houding op elk niveau;
  • Jouw gedrevenheid & enthousiasme weet jij over te brengen op anderen.

Voorwaarden:

  • Werken bij een dynamische internationale organisatie binnen een groot commercieel team
  • Mogelijkheid om door te groeien zowel horizontaal als verticaal, Daarnaast bieden wij verschillende cursussen en trainingen om jezelf te ontwikkelen
  • Een uitstekend salaris, met een goed secundair pakket, waaronder een leaseauto en een goede pensioenregeling.

EG Group

Een internationale organisatie die zijn oorsprong vindt in Engeland. Opgericht in 2001 door twee broers met maar één doel: ’s-werelds grootste worden. Hedendaags meer dan 6000 tankstation locaties in onder andere de UK, Benelux, Frankrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Australië.

Om optimaal te kunnen voorzien in de behoefte van onze gasten “on the road” werken wij samen met grote internationale merken zoals Burger King, Starbucks en KFC. EG Group heeft zich ontwikkeld als sterke Retail partner en domineert de markt in de Benelux.

Dynamiek en groei zijn kernwaarden die sterk zijn verweven in onze cultuur. Wij geloven in het talent van onze medewerkers en laten mensen ontwikkelen en doorgroeien.

(*) Sollicitaties zonder ervaring in Food zullen niet in behandeling worden genomen.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

نموذج الاتصال